Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
ja, ik wil graag afspreken

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

dinsdag 06 november 2018 11:38
Ik kreeg verschijnselen van een burn-out, ervaarde een hoge werkdruk, de work-life balance was ver te zoeken. Ik wilde verheldering over mijn situatie en de mogelijkheden. De gesprekken met Rianne waren een verademing, veel nieuwe inzichten gekregen waar ik veel gebruik van maak in de praktijk, bijzonder waardevol!

Carla M.

- kandidaat-notaris
maandag 29 oktober 2018 17:49
Dit coachtraject met Rianne heeft mij zoveel meer opgeleverd dan de ervaringen die ik tot nu toe heb opgedaan met coaches, na een aantal gesprekken zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Marcel

- kandidaat-notaris
maandag 29 oktober 2018 16:23
Rianne heeft een no-nonsense en doelgerichte aanpak. Zij toont begrip en respect, terwijl zij de bal vriendelijk terug legt waar die hoort; bij de gecoachte persoon.

Caroline

- jurist
maandag 24 september 2018 12:17
Heel blij met deze coaching, geeft veel duidelijkheid voor en over mij. Ik heb inmiddels een aantal veranderingen in gang gezet en dit bevalt heel goed. Rianne is een ervaren coach en een fijne gesprekspartner.

A.v.d.H

- jurist
woensdag 06 juni 2018 13:49
Op zoek naar een coach. Regelmatig zie ik berichten van coaches/trainers voorbijkomen op social media over weer een mooie dag en fijne gesprekken, ik denk er het mijne van en vraag me af waarom en voor wie deze berichten bedoeld zijn, het is preken voor eigen parochie. Met deze bedenking in mijn achterhoofd op zoek gegaan naar een coach en via mijn netwerk met Raat in contact gekomen, het klikte meteen. De gesprekken met Rianne helpen me verder. Dank daarvoor.

K.vd M.

- kandidaat-notaris
zondag 11 maart 2018 19:47
Eerlijk: ik hoopte bij Rianne op een kant en klaar antwoord op mijn vraag, ik kreeg inzichten waar ik zoveel verder mee kom en meer is dan enkel een antwoord op mijn vraag. Ik beveel haar coaching zeer aan.

A.R. M

- kandidaat-notaris
maandag 29 januari 2018 13:15
Rianne is een heel betrokken en fijne coach. Ze weet als geen ander hoe het notariaat werkt en weet precies de vinger op de gevoelige plek te leggen zodat je je bewust wordt van het hoe en waarom het op een kantoor gaat zoals het gaat en je eigen rol daarin. Ik ben persoonlijk gegroeid in mijn functie. De gesprekken waren prettig, verhelderend en boden een luisterend oor. Ik kan een coachingstraject bij Rianne van harte aanbevelen!

AB

- Kandidaat-notaris
zondag 21 januari 2018 14:30
Rianne heeft mij geholpen in mijn proces naar toegevoegd notaris. Een proces waarbij je enorm wordt geconfronteerd met jezelf. Samen met Rianne heb ik op een vertrouwde en effectieve manier aan mezelf gewerkt. Grote stappen gemaakt, maar vooral wel op een manier die bij me past. Haar achtergrond met het notariaat helpt daar ook in mee. Bedankt Rianne!

CR

- toegevoegd notaris
zaterdag 13 januari 2018 17:34
Prima manier om aan intervisie te doen. Tijdens het proces om benoemd te worden tot notaris zijn er diverse hobbels te nemen. Die brengen de nodige spanning met zich mee en stellen je persoonlijkheid danig op de proef. Ik heb het als zeer prettig en leerzaam ervaren om meerdere keren met Rianne Raat in gesprek te kunnen gaan. Ik heb hiervoor veel over mezelf en mijn denkpatronen geleerd. En ook dat het tijd is/was om die patronen achter me te laten omdat die niet meer bij mij passen. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, ga evenwichtiger door het leven en kon veel beter omgaan met de druk die het benoemingsproces met zich meebracht. Ook voor de toekomst blijf ik graag gebruik maken van de prettige samenwerking om aan intervisie te doen.

MtB

- notaris
dinsdag 26 september 2017 16:16
Rianne is gespecialiseerd in het pijlsnel aanvoelen waar de schoen wringt, een coach met senioriteit en wijsheid. Deze coach toont begrip en gaat op een liefdevolle benadering in gesprek. Een gesprek waar ook ruimte is voor humor en lichtheid.

TDK

- toegevoegd notaris
1 2 3