Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
ja, ik wil graag afspreken

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

zondag 21 januari 2018 14:30
Rianne heeft mij geholpen in mijn proces naar toegevoegd notaris. Een proces waarbij je enorm wordt geconfronteerd met jezelf. Samen met Rianne heb ik op een vertrouwde en effectieve manier aan mezelf gewerkt. Grote stappen gemaakt, maar vooral wel op een manier die bij me past. Haar achtergrond met het notariaat helpt daar ook in mee. Bedankt Rianne!

CR

- toegevoegd notaris
zaterdag 13 januari 2018 17:34
Prima manier om aan intervisie te doen. Tijdens het proces om benoemd te worden tot notaris zijn er diverse hobbels te nemen. Die brengen de nodige spanning met zich mee en stellen je persoonlijkheid danig op de proef. Ik heb het als zeer prettig en leerzaam ervaren om meerdere keren met Rianne Raat in gesprek te kunnen gaan. Ik heb hiervoor veel over mezelf en mijn denkpatronen geleerd. En ook dat het tijd is/was om die patronen achter me te laten omdat die niet meer bij mij passen. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, ga evenwichtiger door het leven en kon veel beter omgaan met de druk die het benoemingsproces met zich meebracht. Ook voor de toekomst blijf ik graag gebruik maken van de prettige samenwerking om aan intervisie te doen.

MtB

- notaris
dinsdag 26 september 2017 16:16
Rianne is gespecialiseerd in het pijlsnel aanvoelen waar de schoen wringt, een coach met senioriteit en wijsheid. Deze coach toont begrip en gaat op een liefdevolle benadering in gesprek. Een gesprek waar ook ruimte is voor humor en lichtheid.

TDK

- toegevoegd notaris
vrijdag 18 augustus 2017 17:09
Ik kijk nog altijd met een goed gevoel terug op onze gesprekken! Ik vind het altijd zo knap dat je je altijd zo goed in een situatie kunt inleven!

BN

- kandidaat-notaris
zondag 06 augustus 2017 21:10
De gesprekken met Rianne waren zeer prettig. Een luisterend oor, geen oordeel, vertrouwen en veiligheid. Zij heeft mij geleerd weer naar mijn eigen gevoel te luisteren, meer balans te brengen in "hoofd" en 'hart". Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren en kan haar als coach zeer aanraden.

TV

- kandidaat-notaris
zondag 12 februari 2017 16:04
Ik heb de coaching bij Rianne ervaren als momenten waarop ik alles kan vertellen zonder daar een oordeel over te krijgen. Dat voelt heel veilig. Rianne straalt rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen. Ze is zo betrokken; zo hield ze ook bij wanneer ik bijvoorbeeld een toets moest afleggen. Ik kreeg dan van tevoren nog een berichtje met succeswensen. Ze is oprecht geïnteresseerd in je. Rianne heeft mij geleerd om eigen keuzes beter te leren maken en daarbij ook beter te luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij haar van harte aanbevelen.

Marjan

- toegevoegd notaris
vrijdag 04 november 2016 19:13
Wilbert Raat bleek een goede inschatting gemaakt te hebben wie wij nodig hadden voor ons kantoor en wie daarbij paste. Hoe? Door goed naar ons verhaal te luisteren. Resultaat: wij zijn tevreden niet alleen over de oplossing maar ook over zijn blijvende betrokkenheid rondom de dienstverlening!

W.L.

- notaris
vrijdag 15 juli 2016 14:47
De coachgesprekken met Rianne waren zeer prettig en verhelderend. Naast een luisterend oor zijn de vragen waarmee ik lang heb rondgelopen beantwoord. Door de gesprekken heb ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en veel over mijzelf geleerd. Met de handvatten die ik heb gekregen zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet!

JT

vrijdag 11 maart 2016 16:46
Regelmatig liep ik als notaris tegen zaken aan waar ik als kandidaat-notaris anders mee om kon gaan. Als werkgever verandert de relatie met collega's. Rianne heeft mij heel goed begeleid in dit traject. Ik kwam tot nieuwe zelfinzichten en kreeg van haar tips hoe zaken anders aan te pakken. Heel erg fijn dus!

Y

- notaris
maandag 14 september 2015 11:58
Op vakkundige wijze heeft Rianne het gevecht waar ik in vast zat gestopt. Langzaam kwam ik tot de ontdekking dat ik de grootste vijand van mijzelf was. Door mildheid en zelfkennis leef ik nu weer in vrede met mezelf.

JJ

- Leerkracht
1 2 3