Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
ja, ik wil graag afspreken

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

dinsdag 26 september 2017 16:16
Rianne is gespecialiseerd in het pijlsnel aanvoelen waar de schoen wringt, een coach met senioriteit en wijsheid. Deze coach toont begrip en gaat op een liefdevolle benadering in gesprek. Een gesprek waar ook ruimte is voor humor en lichtheid.

TDK

- toegevoegd notaris
vrijdag 18 augustus 2017 17:09
Ik kijk nog altijd met een goed gevoel terug op onze gesprekken! Ik vind het altijd zo knap dat je je altijd zo goed in een situatie kunt inleven!

BN

- kandidaat-notaris
zondag 06 augustus 2017 21:10
De gesprekken met Rianne waren zeer prettig. Een luisterend oor, geen oordeel, vertrouwen en veiligheid. Zij heeft mij geleerd weer naar mijn eigen gevoel te luisteren, meer balans te brengen in "hoofd" en 'hart". Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren en kan haar als coach zeer aanraden.

TV

- kandidaat-notaris
zondag 12 februari 2017 16:04
Ik heb de coaching bij Rianne ervaren als momenten waarop ik alles kan vertellen zonder daar een oordeel over te krijgen. Dat voelt heel veilig. Rianne straalt rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen. Ze is zo betrokken; zo hield ze ook bij wanneer ik bijvoorbeeld een toets moest afleggen. Ik kreeg dan van tevoren nog een berichtje met succeswensen. Ze is oprecht geïnteresseerd in je. Rianne heeft mij geleerd om eigen keuzes beter te leren maken en daarbij ook beter te luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij haar van harte aanbevelen.

Marjan

- toegevoegd notaris
vrijdag 04 november 2016 19:13
Wilbert Raat bleek een goede inschatting gemaakt te hebben wie wij nodig hadden voor ons kantoor en wie daarbij paste. Hoe? Door goed naar ons verhaal te luisteren. Resultaat: wij zijn tevreden niet alleen over de oplossing maar ook over zijn blijvende betrokkenheid rondom de dienstverlening!

W.L.

- notaris
vrijdag 15 juli 2016 14:47
De coachgesprekken met Rianne waren zeer prettig en verhelderend. Naast een luisterend oor zijn de vragen waarmee ik lang heb rondgelopen beantwoord. Door de gesprekken heb ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en veel over mijzelf geleerd. Met de handvatten die ik heb gekregen zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet!

JT

vrijdag 11 maart 2016 16:46
Regelmatig liep ik als notaris tegen zaken aan waar ik als kandidaat-notaris anders mee om kon gaan. Als werkgever verandert de relatie met collega's. Rianne heeft mij heel goed begeleid in dit traject. Ik kwam tot nieuwe zelfinzichten en kreeg van haar tips hoe zaken anders aan te pakken. Heel erg fijn dus!

Y

- notaris
maandag 14 september 2015 11:58
Op vakkundige wijze heeft Rianne het gevecht waar ik in vast zat gestopt. Langzaam kwam ik tot de ontdekking dat ik de grootste vijand van mijzelf was. Door mildheid en zelfkennis leef ik nu weer in vrede met mezelf.

JJ

- Leerkracht
maandag 07 september 2015 18:11
In het kader van loopbaanbegeleiding heb ik diverse gesprekken gehad met Rianne. Ze heeft me geholpen bij het terugvinden van het plezier in mijn werk. Daarnaast heb ik weer een duidelijk doel voor ogen voor de komende jaren. Ik kan beter benoemen waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik hulp bij nodig heb en dat voelt erg prettig. Door humor en inzet van Rianne was het traject ook gewoon nog ontzettend leuk!

GF

- fiscalist
dinsdag 30 juni 2015 11:49
De gesprekken met Rianne ervaar ik als zeer verhelderend. Met een groot inlevingsvermogen weet zij keer op keer de kern te raken en samen te vatten. Werkt heel verhelderend! Geen wollig taalgebruik! Nog steeds spreek ik 2x per jaar af, mijn APK

Jacqueline P

- kandidaat-notaris
1 2 3