Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

ja, ik wil graag afspreken
contact via WhatsApp

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

maandag 12 augustus 2019 16:14
Rianne, een gesprekspartner die weet waar ze het over heeft, we hebben regelmatig contact, ze houdt me scherp.

Jan T.

- notaris
woensdag 20 maart 2019 14:50
Afgelopen week weer ons terugkerend APK gesprek gevoerd, de punten op de i gezet, oude inzichten opgefrist en nieuwe toegevoegd.

MTB

- Notaris
woensdag 06 februari 2019 01:31
Aanvulling op de reviews: in verband met de privacy staan de meeste reviews van cliënten alleen met voornaam en/of initialen genoemd.

Rianne

- Raat
dinsdag 08 januari 2019 18:52
Door de teamcoaching zijn op ons kantoor veel zaken verbeterd, zoals de samenwerking en de onderlinge communicatie. Onze manier van werken hebben we aangepast, dit levert resultaat op zo blijkt in de praktijk. Voor het hele team is zoveel meer duidelijk en bespreekbaar geworden, ook individueel hebben we veel geleerd. Met als resultaat efficiënter werken en gemotiveerde mensen aan het werk. Komt het kantoor ten goede en het werkplezier is terug. De prettige begeleiding van Rianne wekt vertrouwen bij ons hele team en is als heel positief ervaren. We gaan positief de toekomst tegemoet.

J.W. S

- notaris
dinsdag 06 november 2018 11:38
Ik kreeg verschijnselen van een burn-out, ervaarde een hoge werkdruk, de work-life balance was ver te zoeken. Ik wilde verheldering over mijn situatie en de mogelijkheden. De gesprekken met Rianne waren een verademing, veel nieuwe inzichten gekregen waar ik veel gebruik van maak in de praktijk, bijzonder waardevol!

Carla M.

- kandidaat-notaris
maandag 29 oktober 2018 17:49
Dit coachtraject met Rianne heeft mij zoveel meer opgeleverd dan de ervaringen die ik tot nu toe heb opgedaan met coaches, na een aantal gesprekken zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Marcel

- kandidaat-notaris
maandag 29 oktober 2018 16:23
Rianne heeft een no-nonsense en doelgerichte aanpak. Zij toont begrip en respect, terwijl zij de bal vriendelijk terug legt waar die hoort; bij de gecoachte persoon.

Caroline

- jurist
maandag 24 september 2018 12:17
Heel blij met deze coaching, geeft veel duidelijkheid voor en over mij. Ik heb inmiddels een aantal veranderingen in gang gezet en dit bevalt heel goed. Rianne is een ervaren coach en een fijne gesprekspartner.

A.v.d.H

- jurist
woensdag 06 juni 2018 13:49
Op zoek naar een coach. Regelmatig zie ik berichten van coaches/trainers voorbijkomen op social media over weer een mooie dag en fijne gesprekken, ik denk er het mijne van en vraag me af waarom en voor wie deze berichten bedoeld zijn, het is preken voor eigen parochie. Met deze bedenking in mijn achterhoofd op zoek gegaan naar een coach en via mijn netwerk met Raat in contact gekomen, het klikte meteen. De gesprekken met Rianne helpen me verder. Dank daarvoor.

K.vd M.

- kandidaat-notaris
zondag 11 maart 2018 19:47
Eerlijk: ik hoopte bij Rianne op een kant en klaar antwoord op mijn vraag, ik kreeg inzichten waar ik zoveel verder mee kom en meer is dan enkel een antwoord op mijn vraag. Ik beveel haar coaching zeer aan.

A.R. M

- kandidaat-notaris
1 2 3 4 5