Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
ja, ik wil graag afspreken

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

woensdag 18 maart 2020 13:34
Zeer inspirerend hoe deze coaching in positieve zin werkt. Dat wat in de sessies besproken en geoefend is, helpt me in het dagelijkse leven. Rianne luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern. Ik stond ervan te kijken hoe goed ze aanvoelt wat je nodig hebt en kijk terug op voor mij heel waardevolle gesprekken.

Ton T.

- gezondheidszorg
vrijdag 28 februari 2020 12:29
Stilstaan bij de door mij ingeslagen richting, leidt dit tot de door mij gewenste resultaten? Door de mooie gesprekken met Rianne heb ik veel nieuwe inzichten gekregen, een fijne gesprekspartner. Ik zal bij een volgende vraag zeker opnieuw contact met Rianne opnemen.

Marjon T.

- arts
zondag 08 december 2019 15:41
De samenwerking binnen de maatschap was niet goed. Op zoek naar een coach werd ons Rianne aangeraden. Inmiddels hebben we een aantal sessies met elkaar gehad en zijn we allen zeer content over de uitwerking hiervan.

Willem-Jan

- werkgever
vrijdag 06 december 2019 16:15
Verhelderende gesprekken gevoerd met Rianne, ze weet de kern te raken en is een prettige gesprekspartner, vertrouwenwekkend. De gesprekken hebben een positieve uitwerking op me en brengt meer dan ik verwacht had.

Alexander T.

- beleidsmedewerker
woensdag 21 augustus 2019 13:03
Na een aantal gesprekken zoveel inzichten krijgen en ze vervolgens in de praktijk kunnen toepassen, het werkt nog steeds en maakt me in de tijd steeds sterker. Rianne is een wijze vrouw en coach.

Frederique

- Consultant
maandag 19 augustus 2019 12:40
Ik wist dat ik er zelf niet uitkwam en werd door een collega gewezen op Raat coaching. Tijdens het eerste gesprek voelde ik al opluchting, deze coach weet waar ik mee worstel. Na een aantal gesprekken zoveel meer duidelijkheid gekregen, dit is positief voor mij maar ook voor mijn omgeving.

Corine M.

- jurist
donderdag 15 augustus 2019 14:41
Trefwoorden coach: tot de kern komen; heel verhelderend; doeltreffend; wekt vertrouwen; opbouwend; no nonsens. Rianne kent de kunst van vragen stellen en luistert. Een ervaren coach dat merk je.

Thijs T.

- Accountant
donderdag 15 augustus 2019 14:39
De coaching van Rianne bestaat voor mij uit periodieke begeleiding in de vorm van spiegelen en handvatten krijgen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Voor mijn functioneren als zakelijk partner onontbeerlijk vind ik

J.V.

- Zakelijk partner
woensdag 14 augustus 2019 15:15
Als ik nu - tijdens mijn vakantie - terugdenk aan de gesprekken ben ik blij dat ik de stap genomen heb om contact op te nemen met Raat coaching, het helpt mij verder in het maken van beslissingen nemen, zowel prive als zakelijk. De gesprekken met Rianne heb ik als heel plezierig ervaren. Ik beveel zeker aan.

Marianne T.

- hbo jurist
maandag 12 augustus 2019 16:14
Rianne, een gesprekspartner die weet waar ze het over heeft, we hebben regelmatig contact, ze houdt me scherp.

Jan T.

- notaris
1 2 3 4