Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
ja, ik wil graag afspreken

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

vrijdag 19 juni 2020 14:41
Warm en zakelijk zijn 2 woorden die op Rianne van toepassing zijn mbt de wijze waarop zij coacht. Ze houdt voortdurend een spiegel voor waardoor je tot andere inzichten komt. Kortom gewoon een goede coach.

ad

- advocaat
vrijdag 01 mei 2020 12:21
Blij dat ik de gesprekken met Rianne heb gevoerd. ik heb geleerd op een andere manier naar mezelf te kijken, mijn ogen zijn geopend. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Rianne, ze luistert en stelt vragen die je aan het denken zetten. Ik heb baat bij de coaching, zowel op mijn werk als prive.

Willem

- ambtenaar
woensdag 18 maart 2020 13:34
Zeer inspirerend hoe deze coaching in positieve zin werkt. Dat wat in de sessies besproken en geoefend is, helpt me in het dagelijkse leven. Rianne luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern. Ik stond ervan te kijken hoe goed ze aanvoelt wat je nodig hebt en kijk terug op voor mij heel waardevolle gesprekken.

Ton T.

- gezondheidszorg
vrijdag 28 februari 2020 12:29
Stilstaan bij de door mij ingeslagen richting, leidt dit tot de door mij gewenste resultaten? Door de mooie gesprekken met Rianne heb ik veel nieuwe inzichten gekregen, een fijne gesprekspartner. Ik zal bij een volgende vraag zeker opnieuw contact met Rianne opnemen.

Marjon T.

- arts
vrijdag 06 december 2019 16:59
In ons team speelden irritaties en problemen een te grote rol, we hebben Rianne gevraagd ons te adviseren. Onder begeleiding van Rianne hebben we teamcoaching ingezet. Met de door haar verkregen handvatten zijn we aan de slag gegaan in ons team. De collegialiteit en samenwerking is sterk verbeterd. De betrokkenheid van Rianne tijdens de coaching en nu nog is groot. Ze ziet veel, is toegankelijk en duidelijk. Wij zijn positief!

Willem-Jan

- werkgever
vrijdag 06 december 2019 16:15
Verhelderende gesprekken gevoerd met Rianne, ze weet de kern te raken en is een prettige gesprekspartner, vertrouwenwekkend. De gesprekken hebben een positieve uitwerking op me en brengt meer dan ik verwacht had.

Alexander T.

- beleidsmedewerker
woensdag 21 augustus 2019 13:03
Na een aantal gesprekken zoveel inzichten krijgen en ze vervolgens in de praktijk kunnen toepassen, het werkt nog steeds en maakt me in de tijd steeds sterker. Rianne is een wijze vrouw en coach.

Frederique

- Consultant
maandag 19 augustus 2019 12:40
Ik wist dat ik er zelf niet uitkwam en werd door een collega gewezen op Raat coaching. Tijdens het eerste gesprek voelde ik al opluchting, deze coach weet waar ik mee worstel. Na een aantal gesprekken zoveel meer duidelijkheid gekregen, dit is positief voor mij maar ook voor mijn omgeving.

Corine M.

- jurist
donderdag 15 augustus 2019 14:41
Trefwoorden coach: tot de kern komen; heel verhelderend; doeltreffend; wekt vertrouwen; opbouwend; no nonsens. Rianne kent de kunst van vragen stellen en luistert. Een ervaren coach dat merk je.

Thijs T.

- Accountant
donderdag 15 augustus 2019 14:39
De coaching van Rianne bestaat voor mij uit periodieke begeleiding in de vorm van spiegelen en handvatten krijgen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Voor mijn functioneren als zakelijk partner onontbeerlijk vind ik

J.V.

- Zakelijk partner
1 2 3 4