Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

ja, ik wil graag afspreken
contact via WhatsApp

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

zondag 11 juli 2021 18:03
Rianne zoals ik haar ken in een paar woorden: sensitief, warm en liefdevol confronterend, wakker, alert, scherp, doortastend en wijs. Al met al een engel!

Jeroen

- coach
woensdag 21 april 2021 13:23
Rianne is zeer betrokken en professioneel, altijd goed voorbereid en heldere communicatie. De coachgesprekken en opdrachten waren goed en effectief. Rianne heeft me beter inzicht gegeven in mijn persoonlijke en zakelijke situatie.

Peter vD

- kandidaat-notaris
woensdag 14 april 2021 17:35
Eens in de zoveel tijd maak ik weer een afspraak met Rianne, de puntjes op de i zetten, verbaast me telkens weer dat ik na zo een gesprek weer opgeladen en vol goede moed verder kan.

Tessa

- jurist
woensdag 14 april 2021 17:29
Voor mij is de keuze voor Rianne de juiste geweest, ik was op zoek naar een professionele coach en geen ervaringsdeskundige. In Rianne heb ik een ervaren partner gevonden om mee te sparren, ze heeft een scherp oog voor wat er speelt.

JJ

- notaris
woensdag 14 april 2021 17:17
kort en bondig: een topcoach!

Jaap H

- tandarts
maandag 01 februari 2021 13:19
Ik heb veel geleerd over mezelf zoals mijn motivatie waarom ik doe wat ik doe en hoe ik het doe, of liever gezegd deed. Ik heb veel meer energie en voel me veel vrijer om te doen wat ik echt wil. Dank Rianne, het contact met jou - ook online - voelde meteen zo veilig voor me, ik ben nog steeds heel blij met jouw coaching.

Mark

- fysiotherapeut
dinsdag 08 december 2020 14:44
De coachgesprekken waren een verademing voor mij, boven verwachting. In eerste instantie was ik sceptisch maar na de eerste afspraak overtuigd van nut en noodzaak. Heldere taal en prachtige metaforen gebruikt Rianne, ze heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ik kijk met plezier terug op de gesprekken, blij dat ik actie heb ondernomen. Goede coach!

Frederik K.

- arts
maandag 26 oktober 2020 15:25
Geen coach is hetzelfde heb ik gemerkt. De coachgesprekken met Rianne zijn niet voorspelbaar en vooral helder en duidelijk. Ik kijk terug op een coachtraject wat mij veel heeft gebracht en nu nog brengt.

Jasper K.

- advocaat
woensdag 14 oktober 2020 14:06
Vanaf het eerste moment had ik een klik met Rianne. Ik heb nu veel sneller in de gaten wanneer ik in mijn valkuil trap en hoe ik mijn reactie kan bijsturen. Een verademing voor mezelf en mijn omgeving. De coaching van Rianne is helder, warm, meelevend, vriendelijk en krachtig.

J.T vd B.

- advocaat
vrijdag 19 juni 2020 14:41
Warm en zakelijk zijn 2 woorden die op Rianne van toepassing zijn mbt de wijze waarop zij coacht. Ze houdt voortdurend een spiegel voor waardoor je tot andere inzichten komt. Kortom gewoon een goede coach.

ad

- advocaat
1 2 3 4 5