Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
ja, ik wil graag afspreken

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

maandag 01 februari 2021 13:19
Ik heb veel geleerd over mezelf zoals mijn motivatie waarom ik doe wat ik doe en hoe ik het doe, of liever gezegd deed. Ik heb veel meer energie en voel me veel vrijer om te doen wat ik echt wil. Dank Rianne, het contact met jou - ook online - voelde meteen zo veilig voor me, ik ben nog steeds heel blij met jouw coaching.

Mark

- fysiotherapeut
dinsdag 08 december 2020 14:44
De coachgesprekken waren een verademing voor mij, boven verwachting. In eerste instantie was ik sceptisch maar na de eerste afspraak overtuigd van nut en noodzaak. Heldere taal en prachtige metaforen gebruikt Rianne, ze heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ik kijk met plezier terug op de gesprekken, blij dat ik actie heb ondernomen. Goede coach!

Frederik K.

- arts
maandag 26 oktober 2020 15:25
Geen coach is hetzelfde heb ik gemerkt. De coachgesprekken met Rianne zijn niet voorspelbaar en vooral helder en duidelijk. Ik kijk terug op een coachtraject wat mij veel heeft gebracht en nu nog brengt.

Jasper K.

- advocaat
woensdag 14 oktober 2020 14:06
Vanaf het eerste moment had ik een klik met Rianne. Ik heb nu veel sneller in de gaten wanneer ik in mijn valkuil trap en hoe ik mijn reactie kan bijsturen. Een verademing voor mezelf en mijn omgeving. De coaching van Rianne is helder, warm, meelevend, vriendelijk en krachtig.

J.T vd B.

- advocaat
vrijdag 19 juni 2020 14:41
Warm en zakelijk zijn 2 woorden die op Rianne van toepassing zijn mbt de wijze waarop zij coacht. Ze houdt voortdurend een spiegel voor waardoor je tot andere inzichten komt. Kortom gewoon een goede coach.

ad

- advocaat
vrijdag 01 mei 2020 12:21
Blij dat ik de gesprekken met Rianne heb gevoerd. ik heb geleerd op een andere manier naar mezelf te kijken, mijn ogen zijn geopend. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Rianne, ze luistert en stelt vragen die je aan het denken zetten. Ik heb baat bij de coaching, zowel op mijn werk als prive.

Willem

- ambtenaar
woensdag 18 maart 2020 13:34
Zeer inspirerend hoe deze coaching in positieve zin werkt. Dat wat in de sessies besproken en geoefend is, helpt me in het dagelijkse leven. Rianne luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern. Ik stond ervan te kijken hoe goed ze aanvoelt wat je nodig hebt en kijk terug op voor mij heel waardevolle gesprekken.

Ton T.

- gezondheidszorg
vrijdag 28 februari 2020 12:29
Stilstaan bij de door mij ingeslagen richting, leidt dit tot de door mij gewenste resultaten? Door de mooie gesprekken met Rianne heb ik veel nieuwe inzichten gekregen, een fijne gesprekspartner. Ik zal bij een volgende vraag zeker opnieuw contact met Rianne opnemen.

Marjon T.

- arts
vrijdag 06 december 2019 16:59
In ons team speelden irritaties en problemen een te grote rol, we hebben Rianne gevraagd ons te adviseren. Onder begeleiding van Rianne hebben we teamcoaching ingezet. Met de door haar verkregen handvatten zijn we aan de slag gegaan in ons team. De collegialiteit en samenwerking is sterk verbeterd. De betrokkenheid van Rianne tijdens de coaching en nu nog is groot. Ze ziet veel, is toegankelijk en duidelijk. Wij zijn positief!

Willem-Jan

- werkgever
vrijdag 06 december 2019 16:15
Verhelderende gesprekken gevoerd met Rianne, ze weet de kern te raken en is een prettige gesprekspartner, vertrouwenwekkend. De gesprekken hebben een positieve uitwerking op me en brengt meer dan ik verwacht had.

Alexander T.

- beleidsmedewerker
1 2 3 4 5