Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

ja, ik wil graag afspreken
contact via WhatsApp

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

vrijdag 01 december 2023 17:06
Ik heb na enkele individuele coachgesprekken met deze zeer ervaren coach waardevolle inzichten opgedaan die ik nu in de praktijk breng.

Anoniem

- jurist
vrijdag 01 december 2023 12:29
Na het afronden van mijn coachtraject is het prettig in contact te blijven en blijven spiegelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Caren B.

- beleidsmedewerker
dinsdag 15 augustus 2023 16:17
One of a kind, ik had en heb nog steeds veel profijt van de gesprekken,

Bart

- directielid
maandag 20 maart 2023 16:44
Krachtig, respectvol, aandachtig, betrokken en helder tot de kern komend.

Carol

- beleidsmedewerker
woensdag 08 maart 2023 19:19
Verhelderende gesprekken gevoerd met Rianne, bewustwording verder in gang gezet door te spiegelen, reflecteren en in de praktijk te brengen onder begeleiding van deze vakkundige coach.

Sam

- huisarts
maandag 30 januari 2023 14:06
Puur, warm, liefdevol. Verhelderende gesprekken gevoerd, ik ben heel enthousiast over deze coach met veel ervaring, dat is duidelijk te merken in de gesprekken en bovenal is Rianne een fijn mens!

Robin

- advocaat
maandag 30 januari 2023 13:49
Mijn laatste coachsessie met Rianne is alweer een aantal maanden geleden, ik kijk met een brede lach op mijn gezicht terug op heel fijne gesprekken waarin ik me veilig voelde, uitgenodigd en gehoord. En wat een fijne uitwerking heeft het coachtraject op mij. Heel blij dat ik heb doorgezet en heb aangedurfd aan de slag te gaan, Rianne met heel mijn hart: dank je wel! We houden contact.

Anoniem

- gezondheidszorg
maandag 21 februari 2022 16:15
Na een lange periode van alsmaar doorgaan zonder pas op de plaats te maken kwam ik in gesprek met Rianne. Ik werd uitgedaagd om met eigen ogen te kijken naar de invloed van mijn doen en laten op mijn leven. Voor het eerst in lange tijd heb ik de tijd genomen voor mezelf. Met een positieve uitwerking voor mij en mijn omgeving. Wat een verschil met een paar maanden geleden. Voelde me gehoord, vertrouwd en vooral op mijn gemak tijdens de gesprekken.

Sebas

- advocaat
zondag 11 juli 2021 18:03
Rianne zoals ik haar ken in een paar woorden: sensitief, warm en liefdevol confronterend, wakker, alert, scherp, doortastend en wijs. Al met al een engel!

Jeroen

- coach
woensdag 21 april 2021 13:23
Rianne is zeer betrokken en professioneel, altijd goed voorbereid en heldere communicatie. De coachgesprekken en opdrachten waren goed en effectief. Rianne heeft me beter inzicht gegeven in mijn persoonlijke en zakelijke situatie.

Peter vD

- kandidaat-notaris
1 2 3 4 5 6