Reviews

17-01-2024

Op aanraden van een collega heb ik contact gezocht met Rianne. Dit coachtraject heeft me veel gebracht, in tegenstelling tot eerdere coachtrajecten. Heb mijn beeld van een coach bijgesteld, had hiervoor sterk de indruk dat in deze tijd coaching een ruim begrip is en behoorlijk aan inflatie onderhevig is.

Jesse - jurist

17-01-2024

wat mij zo aanspreekt in deze coach: tot de kern komend, verhelderend, verlichtend, in perspectief brengend, praktisch, vertrouwenwekkend, heel prettig in de omgang, je voelt je direct op je gemak bij haar.

Max. - beleidsmedewerker

01-12-2023

Ik heb na enkele individuele coachgesprekken met deze zeer ervaren coach waardevolle inzichten opgedaan die ik nu in de praktijk breng.

Anoniem - jurist

01-12-2023

Na het afronden van mijn coachtraject is het prettig in contact te blijven en blijven spiegelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Caren B. - beleidsmedewerker

15-08-2023

One of a kind, ik had en heb nog steeds veel profijt van de gesprekken,

Bart - directielid

20-03-2023

Krachtig, respectvol, aandachtig, betrokken en helder tot de kern komend.

Carol - beleidsmedewerker

08-03-2023

Verhelderende gesprekken gevoerd met Rianne, bewustwording verder in gang gezet door te spiegelen, reflecteren en in de praktijk te brengen onder begeleiding van deze vakkundige coach.

Sam - huisarts

30-01-2023

Puur, warm, liefdevol. Verhelderende gesprekken gevoerd, ik ben heel enthousiast over deze coach met veel ervaring, dat is duidelijk te merken in de gesprekken en bovenal is Rianne een fijn mens!

Robin - advocaat

30-01-2023

Mijn laatste coachsessie met Rianne is alweer een aantal maanden geleden, ik kijk met een brede lach op mijn gezicht terug op heel fijne gesprekken waarin ik me veilig voelde, uitgenodigd en gehoord. En wat een fijne uitwerking heeft het coachtraject op mij. Heel blij dat ik heb doorgezet en heb aangedurfd aan de slag te gaan, Rianne met heel mijn hart: dank je wel! We houden contact.

Jules - gezondheidszorg

21-02-2022

Na een lange periode van alsmaar doorgaan zonder pas op de plaats te maken kwam ik in gesprek met Rianne. Ik werd uitgedaagd om met eigen ogen te kijken naar de invloed van mijn doen en laten op mijn leven. Voor het eerst in lange tijd heb ik de tijd genomen voor mezelf. Met een positieve uitwerking voor mij en mijn omgeving. Wat een verschil met een paar maanden geleden. Voelde me gehoord, vertrouwd en vooral op mijn gemak tijdens de gesprekken.

Sebas - advocaat

11-07-2021

Rianne zoals ik haar ken in een paar woorden: sensitief, warm en liefdevol confronterend, wakker, alert, scherp, doortastend en wijs. Al met al een engel!

Jeroen - coach

21-04-2021

Rianne is zeer betrokken en professioneel, altijd goed voorbereid en heldere communicatie. De coachgesprekken en opdrachten waren goed en effectief. Rianne heeft me beter inzicht gegeven in mijn persoonlijke en zakelijke situatie.

Peter vD - kandidaat-notaris

14-04-2021

Eens in de zoveel tijd maak ik weer een afspraak met Rianne, de puntjes op de i zetten, verbaast me telkens weer dat ik na zo een gesprek weer opgeladen en vol goede moed verder kan.

Tessa - jurist

14-04-2021

Voor mij is de keuze voor Rianne de juiste geweest, ik was op zoek naar een professionele coach en geen ervaringsdeskundige. In Rianne heb ik een ervaren partner gevonden om mee te sparren, ze heeft een scherp oog voor wat er speelt.

JJ - notaris

14-04-2021

kort en bondig: een topcoach!

Jaap H - tandarts

01-02-2021

Ik heb veel geleerd over mezelf zoals mijn motivatie waarom ik doe wat ik doe en hoe ik het doe, of liever gezegd deed. Ik heb veel meer energie en voel me veel vrijer om te doen wat ik echt wil. Dank Rianne, het contact met jou - ook online - voelde meteen zo veilig voor me, ik ben nog steeds heel blij met jouw coaching.

Mark - fysiotherapeut

08-12-2020

De coachgesprekken waren een verademing voor mij, boven verwachting. In eerste instantie was ik sceptisch maar na de eerste afspraak overtuigd van nut en noodzaak. Heldere taal en prachtige metaforen gebruikt Rianne, ze heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ik kijk met plezier terug op de gesprekken, blij dat ik actie heb ondernomen. Goede coach!

Frederik K. - arts

26-10-2020

Geen coach is hetzelfde heb ik gemerkt. De coachgesprekken met Rianne zijn niet voorspelbaar en vooral helder en duidelijk. Ik kijk terug op een coachtraject wat mij veel heeft gebracht en nu nog brengt.

Jasper K. - advocaat

14-10-2020

Vanaf het eerste moment had ik een klik met Rianne. Ik heb nu veel sneller in de gaten wanneer ik in mijn valkuil trap en hoe ik mijn reactie kan bijsturen. Een verademing voor mezelf en mijn omgeving. De coaching van Rianne is helder, warm, meelevend, vriendelijk en krachtig.

J.T. vd B. - advocaat

19-06-2020

Warm en zakelijk zijn 2 woorden die op Rianne van toepassing zijn mbt de wijze waarop zij coacht. Ze houdt voortdurend een spiegel voor waardoor je tot andere inzichten komt. Kortom gewoon een goede coach.

ad - advocaat

01-05-2020

Blij dat ik de gesprekken met Rianne heb gevoerd. ik heb geleerd op een andere manier naar mezelf te kijken, mijn ogen zijn geopend. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Rianne, ze luistert en stelt vragen die je aan het denken zetten. Ik heb baat bij de coaching, zowel op mijn werk als prive.

Willem - ambtenaar

18-03-2020

Zeer inspirerend hoe deze coaching in positieve zin werkt. Dat wat in de sessies besproken en geoefend is, helpt me in het dagelijkse leven. Rianne luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern. Ik stond ervan te kijken hoe goed ze aanvoelt wat je nodig hebt en kijk terug op voor mij heel waardevolle gesprekken.

Ton T. - gezondheidszorg

28-02-2020

Stilstaan bij de door mij ingeslagen richting, leidt dit tot de door mij gewenste resultaten? Door de mooie gesprekken met Rianne heb ik veel nieuwe inzichten gekregen, een fijne gesprekspartner. Ik zal bij een volgende vraag zeker opnieuw contact met Rianne opnemen.

Marjon T. - arts

06-12-2019

In ons team speelden irritaties en problemen een te grote rol, we hebben Rianne gevraagd ons te adviseren. Onder begeleiding van Rianne hebben we teamcoaching ingezet. Met de door haar verkregen handvatten zijn we aan de slag gegaan in ons team. De collegialiteit en samenwerking is sterk verbeterd. De betrokkenheid van Rianne tijdens de coaching en nu nog is groot. Ze ziet veel, is toegankelijk en duidelijk. Wij zijn positief!

Willem-Jan - werkgever

06-12-2019

Verhelderende gesprekken gevoerd met Rianne, ze weet de kern te raken en is een prettige gesprekspartner, vertrouwenwekkend. De gesprekken hebben een positieve uitwerking op me en brengt meer dan ik verwacht had.

Alexander T. - beleidsmedewerker

21-08-2019

Na een aantal gesprekken zoveel inzichten krijgen en ze vervolgens in de praktijk kunnen toepassen, het werkt nog steeds en maakt me in de tijd steeds sterker. Rianne is een wijze vrouw en coach.

Frederique - Consultant

19-08-2019

Ik wist dat ik er zelf niet uitkwam en werd door een collega gewezen op Raat coaching. Tijdens het eerste gesprek voelde ik al opluchting, deze coach weet waar ik mee worstel. Na een aantal gesprekken zoveel meer duidelijkheid gekregen, dit is positief voor mij maar ook voor mijn omgeving.

Corine M. - jurist

15-08-2019

Trefwoorden coach: tot de kern komen; heel verhelderend; doeltreffend; wekt vertrouwen; opbouwend; no nonsens. Rianne kent de kunst van vragen stellen en luistert. Een ervaren coach dat merk je.

Thijs T. - Accountant

15-08-2019

De coaching van Rianne bestaat voor mij uit periodieke begeleiding in de vorm van spiegelen en handvatten krijgen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Voor mijn functioneren als zakelijk partner onontbeerlijk vind ik.

J.V. - Zakelijk partner

14-08-2019

Als ik nu - tijdens mijn vakantie - terugdenk aan de gesprekken ben ik blij dat ik de stap genomen heb om contact op te nemen met Raat coaching, het helpt mij verder in het maken van beslissingen nemen, zowel prive als zakelijk. De gesprekken met Rianne heb ik als heel plezierig ervaren. Ik beveel zeker aan.

Marianne T. - hbo jurist

12-08-2019

Rianne, een gesprekspartner die weet waar ze het over heeft, we hebben regelmatig contact, ze houdt me scherp.

Jan T. - notaris

20-03-2019

Afgelopen week weer ons terugkerend APK gesprek gevoerd, de punten op de i gezet, oude inzichten opgefrist en nieuwe toegevoegd.

MTB - Notaris

08-01-2019

Door de teamcoaching zijn op ons kantoor veel zaken verbeterd, zoals de samenwerking en de onderlinge communicatie. Onze manier van werken hebben we aangepast, dit levert resultaat op zo blijkt in de praktijk. Voor het hele team is zoveel meer duidelijk en bespreekbaar geworden, ook individueel hebben we veel geleerd. Met als resultaat efficiënter werken en gemotiveerde mensen aan het werk. Komt het kantoor ten goede en het werkplezier is terug. De prettige begeleiding van Rianne wekt vertrouwen bij ons hele team en is als heel positief ervaren. We gaan positief de toekomst tegemoet.

J.W. S - notaris

06-11-2018

Ik kreeg verschijnselen van een burn-out, ervaarde een hoge werkdruk, de work-life balance was ver te zoeken. Ik wilde verheldering over mijn situatie en de mogelijkheden. De gesprekken met Rianne waren een verademing, veel nieuwe inzichten gekregen waar ik veel gebruik van maak in de praktijk, bijzonder waardevol!

Carla M. - kandidaat-notaris

29-10-2018

Dit coachtraject met Rianne heeft mij zoveel meer opgeleverd dan de ervaringen die ik tot nu toe heb opgedaan met coaches, na een aantal gesprekken zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Marcel - kandidaat-notaris

29-10-2018

Rianne heeft een no-nonsense en doelgerichte aanpak. Zij toont begrip en respect, terwijl zij de bal vriendelijk terug legt waar die hoort; bij de gecoachte persoon.

Caroline - jurist

24-09-2018

Heel blij met deze coaching, geeft veel duidelijkheid voor en over mij. Ik heb inmiddels een aantal veranderingen in gang gezet en dit bevalt heel goed. Rianne is een ervaren coach en een fijne gesprekspartner.

A.v.d.H - jurist

06-06-2018

Op zoek naar een coach. Regelmatig zie ik berichten van coaches/trainers voorbijkomen op social media over weer een mooie dag en fijne gesprekken, ik denk er het mijne van en vraag me af waarom en voor wie deze berichten bedoeld zijn, het is preken voor eigen parochie. Met deze bedenking in mijn achterhoofd op zoek gegaan naar een coach en via mijn netwerk met Raat in contact gekomen, het klikte meteen. De gesprekken met Rianne helpen me verder. Dank daarvoor.

K.vd M. - kandidaat-notaris

11-03-2018

Eerlijk: ik hoopte bij Rianne op een kant en klaar antwoord op mijn vraag, ik kreeg inzichten waar ik zoveel verder mee kom en meer is dan enkel een antwoord op mijn vraag. Ik beveel haar coaching zeer aan.

A.R. M - kandidaat-notaris

29-01-2018

Rianne is een heel betrokken en fijne coach. Ze weet als geen ander hoe het notariaat werkt en weet precies de vinger op de gevoelige plek te leggen zodat je je bewust wordt van het hoe en waarom het op een kantoor gaat zoals het gaat en je eigen rol daarin. Ik ben persoonlijk gegroeid in mijn functie. De gesprekken waren prettig, verhelderend en boden een luisterend oor. Ik kan een coachingstraject bij Rianne van harte aanbevelen!

AB - Kandidaat-notaris

21-01-2018

Rianne heeft mij geholpen in mijn proces naar toegevoegd notaris. Een proces waarbij je enorm wordt geconfronteerd met jezelf. Samen met Rianne heb ik op een vertrouwde en effectieve manier aan mezelf gewerkt. Grote stappen gemaakt, maar vooral wel op een manier die bij me past. Haar achtergrond met het notariaat helpt daar ook in mee. Bedankt Rianne!

CR - toegevoegd notaris

13-01-2018

Prima manier om aan intervisie te doen. Tijdens het proces om benoemd te worden tot notaris zijn er diverse hobbels te nemen. Die brengen de nodige spanning met zich mee en stellen je persoonlijkheid danig op de proef. Ik heb het als zeer prettig en leerzaam ervaren om meerdere keren met Rianne Raat in gesprek te kunnen gaan. Ik heb hiervoor veel over mezelf en mijn denkpatronen geleerd. En ook dat het tijd is/was om die patronen achter me te laten omdat die niet meer bij mij passen. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, ga evenwichtiger door het leven en kon veel beter omgaan met de druk die het benoemingsproces met zich meebracht. Ook voor de toekomst blijf ik graag gebruik maken van de prettige samenwerking om aan intervisie te doen.

MtB - notaris

26-09-2017

Rianne is gespecialiseerd in het pijlsnel aanvoelen waar de schoen wringt, een coach met senioriteit en wijsheid. Deze coach toont begrip en gaat op een liefdevolle benadering in gesprek. Een gesprek waar ook ruimte is voor humor en lichtheid.

TDK - toegevoegd notaris

18-08-2017

Ik kijk nog altijd met een goed gevoel terug op onze gesprekken! Ik vind het altijd zo knap dat je je altijd zo goed in een situatie kunt inleven!

BN - kandidaat-notaris

06-08-2017

De gesprekken met Rianne waren zeer prettig. Een luisterend oor, geen oordeel, vertrouwen en veiligheid. Zij heeft mij geleerd weer naar mijn eigen gevoel te luisteren, meer balans te brengen in "hoofd" en 'hart". Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren en kan haar als coach zeer aanraden.

TV - kandidaat-notaris

12-02-2017

Ik heb de coaching bij Rianne ervaren als momenten waarop ik alles kan vertellen zonder daar een oordeel over te krijgen. Dat voelt heel veilig. Rianne straalt rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen. Ze is zo betrokken; zo hield ze ook bij wanneer ik bijvoorbeeld een toets moest afleggen. Ik kreeg dan van tevoren nog een berichtje met succeswensen. Ze is oprecht geïnteresseerd in je. Rianne heeft mij geleerd om eigen keuzes beter te leren maken en daarbij ook beter te luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij haar van harte aanbevelen.

Marjan - toegevoegd notaris

04-11-2016

Wilbert Raat bleek een goede inschatting gemaakt te hebben wie wij nodig hadden voor ons kantoor en wie daarbij paste. Hoe? Door goed naar ons verhaal te luisteren. Resultaat: wij zijn tevreden niet alleen over de oplossing maar ook over zijn blijvende betrokkenheid rondom de dienstverlening!

W.L. - notaris

15-07-2016

De coachgesprekken met Rianne waren zeer prettig en verhelderend. Naast een luisterend oor zijn de vragen waarmee ik lang heb rondgelopen beantwoord. Door de gesprekken heb ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en veel over mijzelf geleerd. Met de handvatten die ik heb gekregen zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet!

JT - .

11-03-2016

Regelmatig liep ik als notaris tegen zaken aan waar ik als kandidaat-notaris anders mee om kon gaan. Als werkgever verandert de relatie met collega's. Rianne heeft mij heel goed begeleid in dit traject. Ik kwam tot nieuwe zelfinzichten en kreeg van haar tips hoe zaken anders aan te pakken. Heel erg fijn dus!

Y - notaris

14-09-2015

Op vakkundige wijze heeft Rianne het gevecht waar ik in vast zat gestopt. Langzaam kwam ik tot de ontdekking dat ik de grootste vijand van mijzelf was. Door mildheid en zelfkennis leef ik nu weer in vrede met mezelf.

JJ - Leerkracht

07-09-2015

In het kader van loopbaanbegeleiding heb ik diverse gesprekken gehad met Rianne. Ze heeft me geholpen bij het terugvinden van het plezier in mijn werk. Daarnaast heb ik weer een duidelijk doel voor ogen voor de komende jaren. Ik kan beter benoemen waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik hulp bij nodig heb en dat voelt erg prettig. Door humor en inzet van Rianne was het traject ook gewoon nog ontzettend leuk!

GF - fiscalist

30-06-2015

De gesprekken met Rianne ervaar ik als zeer verhelderend. Met een groot inlevingsvermogen weet zij keer op keer de kern te raken en samen te vatten. Werkt heel verhelderend! Geen wollig taalgebruik! Nog steeds spreek ik 2x per jaar af, mijn APK.

Jacqueline P - kandidaat-notaris

22-06-2015

Op aanraden van een vriend heb ik contact opgenomen met Rianne Raat een aantal maanden geleden. Al een langere periode liep ik met een gevoel van onbehagen, lastig te benoemen, kon de oorzaak zelf niet achterhalen. Zo ben ik het gesprek ingegaan. Prettig te ervaren dat Rianne haarfijn aanvoelt waar het in essentie om gaat en dit in duidelijke taal kan verwoorden. Ik heb handvatten gekregen en meer vertrouwen in de toekomst.

Sander K. - laborant

19-06-2015

Rianne mooie vernieuwde site! Mijn vraag aan Rianne was wil ik mijn vak blijven uitoefenen of ga ik een switch maken en zo ja wat. Na een aantal verhelderende gesprekken heb ik meer duidelijkheid gekregen en ga ik gemotiveerd aan de slag. Rianne Raat coaching staat voor mij voor betrouwbaar, empatisch, helder van geest. Voelde me bij Rianne op mijn gemak vanaf de eerste afspraak, keek uit naar de gesprekken. Tot de volgende keer!

Pieter - kandidaat-notaris

18-06-2015

De coachgesprekken met Rianne zijn voor mij heel verhelderend geweest. Ik heb nog steeds veel aan de voor mij nieuwe inzichten en ontwikkel telkens nog nieuwe inzichten. Insteek was serieus, inlevend en met humor, want gelachen hebben we ook. Een aanrader!

AvM - docent

04-04-2015

Nadat mijn vroegere werkgever mij mededeelde, na een dienstverband van 25 jaar, de toekomst in te willen zonder mij als werknemer ben ik goed opgevangen door Raat Outplacement. Het eerste deel van het outplacement traject (uitgevoerd door Rianne, een uitstekende, niets ontziende, maar wel netjes blijvende coach/trainer) bestond uit het opnieuw op de rails zetten van mijzelf: Er werd o.a. gewerkt aan zelfinzicht, het her-beoordelen en het verwerken van gebeurtenissen. Doel hierbij was de negatieve (verspilde) energie omtrent het ontslag om te zetten in een visie op een toekomst met nieuwe mogelijkheden. Het tweede deel (uitgevoerd door Wilbert, maar Rianne weet hier ook alles van) was gericht op het aanscherpen van mijn sollicitatievaardigheden. Mede door het werk van Rianne en Wilbert blijf ik hoop houden in de toekomst een baan te vinden die bij mij past.

PS - outplacement-cliënt

Zelf een review achterlaten?

Vul het formulier in.