Reviews

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

ja, ik wil graag afspreken
contact via WhatsApp

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

maandag 14 september 2015 11:58
Op vakkundige wijze heeft Rianne het gevecht waar ik in vast zat gestopt. Langzaam kwam ik tot de ontdekking dat ik de grootste vijand van mijzelf was. Door mildheid en zelfkennis leef ik nu weer in vrede met mezelf.

JJ

- Leerkracht
maandag 07 september 2015 18:11
In het kader van loopbaanbegeleiding heb ik diverse gesprekken gehad met Rianne. Ze heeft me geholpen bij het terugvinden van het plezier in mijn werk. Daarnaast heb ik weer een duidelijk doel voor ogen voor de komende jaren. Ik kan beter benoemen waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik hulp bij nodig heb en dat voelt erg prettig. Door humor en inzet van Rianne was het traject ook gewoon nog ontzettend leuk!

GF

- fiscalist
dinsdag 30 juni 2015 11:49
De gesprekken met Rianne ervaar ik als zeer verhelderend. Met een groot inlevingsvermogen weet zij keer op keer de kern te raken en samen te vatten. Werkt heel verhelderend! Geen wollig taalgebruik! Nog steeds spreek ik 2x per jaar af, mijn APK

Jacqueline P

- kandidaat-notaris
maandag 22 juni 2015 14:18
Op aanraden van een vriend heb ik contact opgenomen met Rianne Raat een aantal maanden geleden. Al een langere periode liep ik met een gevoel van onbehagen, lastig te benoemen, kon de oorzaak zelf niet achterhalen. Zo ben ik het gesprek ingegaan. Prettig te ervaren dat Rianne haarfijn aanvoelt waar het in essentie om gaat en dit in duidelijke taal kan verwoorden. Ik heb handvatten gekregen en meer vertrouwen in de toekomst.

Sander K.

- laborant
vrijdag 19 juni 2015 09:55
Rianne mooie vernieuwde site! Mijn vraag aan Rianne was wil ik mijn vak blijven uitoefenen of ga ik een switch maken en zo ja wat. Na een aantal verhelderende gesprekken heb ik meer duidelijkheid gekregen en ga ik gemotiveerd aan de slag. Rianne Raat coaching staat voor mij voor betrouwbaar, empatisch, helder van geest. Voelde me bij Rianne op mijn gemak vanaf de eerste afspraak, keek uit naar de gesprekken. Tot de volgende keer!

Pieter

- kandidaat-notaris
donderdag 18 juni 2015 23:28
De coachgesprekken met Rianne zijn voor mij heel verhelderend geweest. Ik heb nog steeds veel aan de voor mij nieuwe inzichten en ontwikkel telkens nog nieuwe inzichten. Insteek was serieus, inlevend en met humor, want gelachen hebben we ook. Een aanrader!

AvM

- docent
zaterdag 04 april 2015 18:49
Nadat mijn vroegere werkgever mij mededeelde, na een dienstverband van 25 jaar, de toekomst in te willen zonder mij als werknemer ben ik goed opgevangen door Raat Outplacement. Het eerste deel van het outplacement traject (uitgevoerd door Rianne, een uitstekende, niets ontziende, maar wel netjes blijvende coach/trainer) bestond uit het opnieuw op de rails zetten van mijzelf: Er werd o.a. gewerkt aan zelfinzicht, het her-beoordelen en het verwerken van gebeurtenissen. Doel hierbij was de negatieve (verspilde) energie omtrent het ontslag om te zetten in een visie op een toekomst met nieuwe mogelijkheden. Het tweede deel (uitgevoerd door Wilbert, maar Rianne weet hier ook alles van) was gericht op het aanscherpen van mijn sollicitatievaardigheden. Mede door het werk van Rianne en Wilbert blijf ik hoop houden in de toekomst een baan te vinden die bij mij past.

PS

- outplacement-cliënt
1 2 3 4 5