Tarieven

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

ja, ik wil graag afspreken
contact via WhatsApp

Tarieven 2021

Particulieren

  • Personal Life Loopbaan Coaching: € 95 per uur

Exclusief 21% BTW. Er worden geen aparte kosten berekend voor de gebruikelijke voorbereiding en het nawerk.

Voor particulieren geldt een kortingstarief en coach ik bij voorkeur in mijn eigen coachpraktijk, dit om coaching voor deze doelgroep betaalbaar te houden.

In overleg is coaching ook op een externe locatie mogelijk, bijvoorbeeld in Het Coachhuis of in-company. Indien de gesprekken extern plaatsvinden wordt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer in rekening gebracht. Indien de gesprekken extern in een Coachhuis plaatsvinden wordt naast de reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer een extra (locatie)vergoeding van € 12,50 per uur in rekening gebracht, voor de reistijd wordt 50% van het uurtarief in rekening gebracht.

 

Vergoedingsmogelijkheden

Via de werkgever:
Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of vanuit het opleidingsbudget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zakelijk

  • Personal Life Loopbaan Coaching: € 145 per uur

Exclusief 21% BTW. Er worden geen aparte kosten berekend voor de gebruikelijke voorbereiding en het nawerk.

 

Vergoedingsmogelijkheden

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de fiscus als bedrijfskosten. In dit geval is de BTW (21%) terug te vorderen.

 

Testen

Testen is mogelijk op het gebied van persoonlijkheid, karaktereigenschappen, gedrag, interesses, kwaliteiten, drijfveren, motivatie, communicatie en beroepskeuze. 

Voor informatie hierover zie tabblad: assessments

 

Intake

Intake/kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30-45 minuten en is gratis als het op onze locatie in Apeldoorn plaatsvindt. 

 

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.